ВУЛИЧНІ АКТИВНОСТІ - БЮРО ДИТЯЧИХ СВЯТ
Вартість

от 600 грн

ВУЛИЧНІ АКТИВНОСТІ

ВУЛИЧНІ АКТИВНОСТІ

КЛІТКА

Знаменитий атракціон «Клітка» використовується як командоутворююча гра.

Командам видаються довгі палиці

Завдання: виштовхувати палицями м’яч, який знаходиться всередині клітини

Правила: торкатися клітин можна тільки палицею.

 

 

ГІГАНТСЬКИЙ ТВІСТЕР

Для активного та цікавого часу проведення ми розробили Гігантський Твістер. Унікальність цього атракціону в тому, що одночасно бере участь велика кількість людей, це виглядає як флешмоб і дуже зацікавлює оточуючих.

 

МІНІ СИГВЕЙ

Міні Сігвей керується ногами, легко долає невеликі тріщини в асфальті, купини на пересіченій місцевості, плити. Здатність Міні Сігвея стабілізувати ситуацію дозволить насолодитися поїздкою повною мірою. І, звичайно ж, треба наголосити на корисності атракціону, оскільки покатушки на Міні Сігвеї сприяють поліпшенню вестибулярного апарату.

 

 

СУХИЙ БАСЕЙН

Сухий басейн – це надувний батут у формі басейну, наповнений різнобарвними м’якими кульками. Атракціон дуже подобається дітям і не лише!

 

СТІНА ГРАФІТІ

Пропонуємо взяти в оренду стенд для графіті. Кожен учасник заходу зможе залишити свій шедевр, на стенді прикрасивши біле полотно яскравими фарбами. Торкнутися мистецтва Арт-стріт.

Комплект атракціону “Стіна графіті”

9 балонів фарби

Стіна

Монтаж

Демонтаж

 

М’ЯКІ МОДУЛІ

М’які модулі – чудовий вибір для розваг дітей на заході. Модулі розвивають фантазію та конструкторські здібності дітей.Модулі різних геометричних фігур дозволяють будувати різні конструкції. А найголовніше – грати з модулями абсолютно безпечно та дуже цікаво!

 

КІЛЬЦЕБРОСИ

Захоплююча гра на влучність. Гра на перший погляд здається дуже легкою, але насправді потрапити в кільце не так просто. Для цього треба мати влучне око, відчуття дистанції. Атракціон добре підходить для командотворчих ігор чи просо для дитячого свята.

БАТУТ

Захоплююча гра на влучність. Гра на перший погляд здається дуже легкою, але насправді потрапити в кільце не так просто. Для цього треба мати влучне око, відчуття дистанції. Атракціон добре підходить для командотворчих ігор чи просто для дитячого свята.

ВЕСЕЛИЙ КРОСВОРД

Любите розгадувати головоломки, загадки, кросворди? Тоді наша нова гра припаде Вам до смаку. Оригінальний та дуже незвичайний атракціон вже в наявності! Розгадайте якнайбільше слів за 90 секунд і доведіть усім, що ваша команда найзгуртованіша.

ВЕЛОМОБІЛЬ

Веломобіль прикрасить ваше свято або корпоратив. Не проґавте шанс та можливість покататися на чотириколісному велосипеді. Їздити на веломобілі простіше простого. Стане родзинкою заходу.

 

МЕГА ДОМІНО

Граючи у доміно таких масштабів. Ви зможете відчути себе в Країні Чудес, приблизно такою якою гуляла Аліса у книзі Льюїса Керролла.

LED КОРНХОЛ

Корнхол – це відома американська гра.Гра змагального характеру, яка чудово підходить для організації командотворчих заходів. Корнхол, що світиться, справить особливе враження і запам’ятається учасникам заходів на довго.

Як грати в Корнхол?

Ігрові платформи, що світяться, розташовуються навпроти один одного на відстані приблизно 6 метрів. Команди по 2-4 особи повинні по черзі закидати мішечки з кукурудзою в отвір платформи суперника. На перший погляд гра здається простою але насправді потрапити в отвір платформи не так вже й просто, враховуючи кут платформи і те, що вона слизька.

Правила гри:

За точне влучення в лунку команді налічується 3 бали

1 бал якщо не вдалося потрапити в лунку, але мішечок залишився на поверхні.

0 балів якщо не вдалося потрапити ні в лунку, ні на платформу

Рахунок ведеться до тих пір, поки одна з команд не набере 21 очко. Гра азартна та привертає інтерес учасників заходу.